البته با این بایوس مود شده میتونی بهترین عملکرد رو از پردازنده های K روی مادربردت بگیری
GA-H97-D3H-F5-mod
البته با این بایوس مود شده میتونی بهترین عملکرد رو از پردازنده های K روی مادربردت بگیری
GA-H97-D3H-F5-mod
hamed 111 (21-12-14), Meysam_M69 (20-12-14), مهدی بهادرفر (20-12-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من بایوس سیستمم f5 بود بعد با این بایوس مود شده که شما گداشتید دوباره اپدیت کردم دیگه الان سیستمم روشن میشه فنهام همه کار میکنه فن کولرم کار نمیکنه تصویرم بالا نمیاد پیکارکنم حالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با چه برنامه ای اپدیت کردید . بعید میدونم از اون باشه .مادربرد شما دوال بایوس هست . حتی اگر بایوس اشتباه رایت بشه . بایوس بکاپ سیستم رو بالا میاره . چک کنید مشکل دیگه باید داشته باشید . یکبار clearcmos کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
کاربر شهرسختافزار
با برنامه بایوسی که تو easy tune هست مال خود گیگابایت هست @bios کلیر سیموس زدم وقتی مخواستم اپدیت کنم فک کنم نسخه پشتبانشو سیو نکردم اخه قبل از این که استارت اپدیت بایوس یزنم یه محل دخیره سازی از هاردم داد ولی من چیزی دخیره نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باطری رو برعکس کنید . مادربرد از بایوس بکاپش باید بالا بیاد مگر اینکه مشکل جای دیگه باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
کاربر شهرسختافزار
اخه سیستمم تازه جم کردم وقتی بایوس اپدیت کردم این مشکل پیش اومد قبلش مشکلی نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از بر عکس یعنی پشتو رو کنم
بله برق رو از پاور بکشید و ده دقیقه باطری رو پشت رو جا بزنید . این بایوس رو چون تست زده بودم معرفی کردم .به هر حال اگر مشکلی بود گارانتی سریع براتون بایوس رو پروگرام میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks